lierlan.no
Meny

Reklame
Lystad Online: Webapplikasjoner og -design Lystad Online: Webapplikasjoner og -design Lystad Online: Webapplikasjoner og -design Reklame Reklame Reklame

Gyldig XHTML/CSS
Hvis en haug datainteresserte drar med seg en PC og samles i et lokale over flere døgn kalles det gjerne et dataparty eller et LAN.

Ved å delta på et dataparty har man muligheten til å utvikle seg både sosialt og teknisk. Man møter en gjeng med andre hyggelige mennesker som er interessert i det samme som en selv, og man har muligheten til å utveksle kunnskaper. Noen velger for eksempel å spille dataspill med eller mot hverandre, mens andre viser hverandre designtriks eller deler programmeringskunnskaper.

På dataparty konkurreres det som oftest i dataspill, men også i for eksempel programmering eller musikkproduksjon. Også vi skal arrangere konkurranser i et par utvalgte populære dataspill.

Kostholdet og døgnrytmen blir gjerne litt friere på dataparty, det er en stor del av sjarmen mener mange. Det trenger selvsagt ikke bli sånn, om man ikke ønsker :)